Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Pusinka 03

24. 3. 2013

pusinka.jpgBílá kočička Pusinka se potloukala u autobusového nádraží v Hodoníně. Když jsme pro ni po upozornění jely, schovávala se pod stánkem s pečivem. Byla vyděšená, špinavá a hladová. 24.3.2013 byla umístěna do Tišnova, do bytu, ke kocourkovi. Pusinka je kočka s pořadovým číslem 1.000 pro kterou jsme našly nový domov!

Fotky Pusinky najdete zde.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nina(02)

9. 3. 2013

nina02-05.jpg Tříbarevná Nina běhala po Chýni mezi rodinnými domky a žebrala o domov. Zejména se snažila dostat do mateřské školky, kde jí občas dali najíst. Když jsme ji přijaly, veterinář zjistil, že už je kastrovaná. Majitel se však o ni přesto žádný nepřihlásil, i když jsme vylepily letáčky a OÚ Chýně rozeslal info o jejím nalezení e-mailem. Je moc vděčná a mazlivá, ostatních koček se bojí, takže by byla raději rozmazlovaným jedináčkem. 9.3.2013 byla umístěna do domku se zahrádkou v Hostivici.

Fotky Niny z doby jejího pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Děkujeme rodině Šumberových & kočce Čiče, kocourům Ferdovi a Ondráškovi a fence Barunce, kteří Nina během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Matyáš02

5. 3. 2013

matyas.jpg

Kocourek Matyáš zůstal venku u domu, když mu umřel majitel. Za všema kdo šli kolem chodil a prosil, aby si ho vzali. 5.3.2013 byl Matyáš umístěn do Prahy do domku k pejskovi.

 

Fotky Matyáše z pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Zprávy z nového domova najdete zde.

 

 

 

Jimmy

5. 3. 2013

jimmy.jpg

Černý kocourek se dotoulal k paní na dvůr a zůstal tam, ale její kočky se ho bály, tak ho paní přivezla k nám. Je to veliký mazel, bezproblémový. Je vhodný jako kamarád ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.

5.3.2013 byl Jimmy umístěn jako jedináček do domku do Sušice.

Fotky Jimmyho najdete zde.

Zprávy z nového domova zde:


 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Očko (nyní Wiky)

3. 3. 2013

ocko-----mala.jpgOčko je jednou z koček, které jsme kastrovali v Mutěnicích. Jméno dostala podle linky, kterou má kolem levého oka. Je milá, mazlivá a hodně ukecaná. 3.3.2013 byla umístěna do bytu do Hloubětína. Společnost jí budou dělat další dvě kočičky.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Enzo

22. 2. 2013

enzo05.jpgEnza jsme spolu s dalšími třemi koťaty - jeho sourozenci - přijaly od sociálně slabé rodiny, na niž nás upozornila jejich sousedka. Koťata byla plná blech, kočka také, všechny jsme zbavily parazitů, kočku vrátily vykastrovanou zpět. Enzo je mazlivé kotě, živé, temperamentní. 22.2.2013 byl Enzo umístěn do Veselí nad Moravou do bytu ke kočce.

Fotky Enza najdete zde.

Děkujeme Andrei Kudláčové & kočkám Misha a Julča a kocourovi Diamondovi, kteří Enza během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Princezna

21. 2. 2013

princezna.jpgPrincezna je jednou z koček, které jsme kastrovali v Mutěnicích. Je milá, mazlivá a hodně ukecaná. 21.2.2013 byla umístěna do Bílovic nad Svitavou, do bytu, ke dvěma kocourkům. Zprávy z jejího nového domova najdete zde.
 


 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Osvald (nyní Monty)

17. 2. 2013

osvald01.jpg

Zrzavý kocour Osvald se narodil kočce v chatové osadě Lučina. Kočka tam nechala koťata a pak už se neobjevila. Koťat bylo původně pět, jedno se ztratilo, čtyři koťata přivezla paní, která má od nás Chulia, k nám. Osvald je hodný, pohodový kocour a velký mazel. S ostatními kočkami nemá problém, je tedy vhodný jako společník k podobně staré kočce do bytu nebo do domku se zahrádkou. 17.2.2013 byl Osvald umístěn do Brna ke kocourkovi do bytu.

Děkujeme Vlastě Kocmanové & Majdě, Heidi, Páté, Sněhurce, Báře, Mie a Matesovi, že Osvalda během jeho pobytu u nás podporovali formou  adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Týna(02)

16. 2. 2013

tyna02-06.jpg Týnu nám v 12/2012 přivezla ještě spolu s dalšími dvěma koťaty pošťačka ze Strážnice, kde je odchytila pod auty. Týna je krásná, huňatá, moc milá kočička s krásným kožíškem, je to takový malý medvídek, velmi mazlivá, opravdové zlatíčko.  16.2.2013 byla Týna umístěna k majtelům, kteří u od nás mají Čany a Normu.
Norma bohužel v prosinci 2012 zemřela.

 

Děkujeme Jorze Liškové, která Týnu během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Týny z doby jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Nicky

10. 2. 2013

nicky01.jpgMourečka Nicky pochází od paní Katzerové z Moravské Nové Vsi, která     se  ve svém domě v Moravské Nové Vsi starala o 10 kočičích nalezenců. V květnu 2011 jsme u ní nechaly vykastrovat 8 kocourů (kočky měla vykastrované a někteří kocouři, které jsme vzaly na kastraci, byli od sousedů) a od té doby jsme tam pravidelně 1x měsíčně zavážely krmení. Paní Katzerová mezitím zemřela, tak jsme kočky začaly postupně umísťovat. Nicky zůstala u domu, kde ji krmila sestra paní Katzerové, až do 3.9., kdy jí onemocnělo oko a vzaly jsme ji k nám. U nás nemá ráda ostatní kočky, je tedy vhodná jako jedináček. Přestože byla zvyklá na výběh, je to klidná kočka, která bude ráda především za lidskou společnost, takže bude spokojená i v bytě10.2.2013 byla Nicky umístěna do Hodonína ke kočce do domku se zahrádkou, k paní, která od nás měla Trišu.

Děkujeme Ing. Miriam Sedláčkové, která Nicky během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Čiko(03)

3. 2. 2013

ciko03-03.jpg Mourečka Čika našla paní u silnice při vjezdu do Hodonína. Byl a zubožený, nemocný, nyní už je v pořádku. Je to velký mazel a moc vděčný kocourek. Miluje kočky i lidí, je vhodný i jako společník k podobně staré kočce (do nového domova může odejít i s kterýmkoliv kotětem od nás) do bytu nebo do domku se zahrádkou. 3.2.212 byl umístěn do Rokycan k pejskovi a kočičce. Zprávy z nového domova najdete zde.

Děkujeme Nadě Slavíkové & kočičím sestrám Roxy a Angie, které Čika během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Alex 02 a Stela (nyní Macíček a Mia)

2. 2. 2013

p1250027.jpgMouraté sourozence Alexe a Stelu jsme spolu ještě s dvěma sourozenci přijaly 28.12.2012 od paní z Moravské Nové Vsi, která v listopadu našla na své zahradě v kůlně 5 opuštěných koťat. Pro jedno domov našli, ale další čtyři se jim umístit nedařilo. 2.2.2013 byli společně umístěni do Brna do domku se zahradou k 17letému kocourovi.

Děkujeme Petrovi Elznerovi, Alfrédce a Mariance, kteří Alexe během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Alexe z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Stely zde.
Fotky z jejich společného nového domova
zde
.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Oskar(05)

28. 1. 2013

oskar05-07.jpgOskara nám v 12/2012 přivezla ještě spolu s dalšími dvěma koťaty pošťačka ze Strážnice, kde je odchytila pod auty. Oskar je moc mazlivý, pohodový kocour a společník, vhodný jako kamarád ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 28.1.2013 byl umístěn do domku se zahrádkou do Novosedel k pejskovi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Mia(02)

26. 1. 2013

mia02-01.jpgMia je jedno ze tří koťátek zachráněných z romské osady na východním Slovensku. Miu jsem viděla sedět na parapetu okna u příbytku, kde lidé dřív měli kočku, ale jelikož měla koťata vyhnali ji ven a přestali se o ně starat. Všechna koťata byla plachá, ale jelikož byla Mia vyhladovělá a slabá podařilo se ji chytit. Byla celá od motorového oleje a lidem vůbec nedůvěřovala. Teď je z Mii přítulné, hravé kotě, ke kterému je nejlepší cesta přes jídlo. Ráda asistuje v kuchyni, při vaření sedí u nohy a čeká, jestli něco nespadne. Mia je velmi bystrá a ráda si hraje s hračkami, u koloudráhy vydrží i hodiny. Má krásný hebký kožíšek jako medvídek. Mia potřebuje trpělivou rodinu, která jí dá čas, aby si na ně zvykla a které se pak může odvděčit předením na klíně. S ostatními zvířátky vychází bezproblémově. 26.1.2013  byla umístěna do Prostějova do domku se zahrádkou. 

Děkujeme manželům Břečkovým &  Tosce, kteří Miu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Fidorka(02) a Kail(02) (nyní Kim)

23. 1. 2013

fidorka-kail-doma01.jpg

Zrzečka Kaila hodil někdo ještě spolu s Ofélií ve Strážnici zavázané v tašce přes plot do zahrady. Jsou trochu bojácní, ale citlivý přístup to jistě spraví. Je vhodný jako kamarád ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 23.1.2013 byl společně s Fidorkou umístěn do Brna do bytu a přejmenován na Kima.

 

Děkujeme Petrovi Elznerovi, Alfrédce a Mariance, kteří Kaila podporovali formou adopce na dálku.

Fotky z doby jeho pobytu u nás a nového domova najdete  zde.

3.3.2013
Fidorka s Kimečkem sou naší mazlíci občas zlobí ale jsme rádi že je máme oba.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Wolfi

21. 1. 2013

wolfi01.jpg Wolfi je krásný kocour, zbarvením podobný vlkovi. Poté, co jej někdo zřejmě vyhodil, živořil u zbořeniště za kulturním domem v Hodoníně. Pán, který si ho všimnul a pak chodil krmit, získal přesvědčení, že přestože se velmi bojí a zažil venku těžké chvíle, je asi ochočený. Je klidný a vyrovnaný a za dobré nakrmení velice vděčný. Velmi nutně hledá domov, aby se nemusel vrátit tam, kde strádal. 21.1.2013 byl umístěn jako jedináček do bytu do Valtic. Zprávy z nového domova najdete zde.

Děkujeme manželům Břečkovým  naší bývalé svěřenkyni Tosce, kteří Wolfiho během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Tomča

15. 1. 2013

tomca03.jpgMourečka Tomča pochází od lidí, kteří měli tři nevykastrované kočky a kocoura a obrátili se na nás o pomoc s umístěním koček a koťat, když se ocitli ve finanční tísni a potřebovali odjet za prací do zahraničí. Je bezproblémová, hodná, kontaktní, zvyklá na život v bytě, ale spokojená bude samozřejmě i v domku se zahrádkou. U nás byla velmi nešťastná, a tak jsme ji majitelce 15.1.2013 vrátily.

Děkujeme Jan a Lenka Niesytovi & Linda a Scarlet. kteří Tomču během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Fotky Tomči z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Barnabáš 03 a Ned (nyní Garfield)

13. 1. 2013

 

barnabas03-02.jpg ned01.jpg

Mouratého kocourka Barnabáše našla v 9/2012 paní na náměstí Osvobození v Hodoníně, kde seděl na pomníku sovětských padlých hrdinů. Bylo jí ho líto, protože bylo evidentní, že k venkovním kočkám, které tam s ostatními lidmi krmí, nepatří. Zrzečka Neda jsme v 7/2012 přivezly spolu se dvěma sourozenci a maminkou z Bojanovic, když jejich majitel vyhrožoval, že je zabije. Nedovi sourozenci byli plaší, podařilo se nám je umístit do hospodářského stavení, maminku Terezku jsme umístily do domku se zahrádkou do Bystřice pod Lopeníkem. A úplně nakonec se dočkal i Ned - 13.1.2013 byl spolu s Barnabášem umístěn do Rakouska.

Děkujeme Petrovi Elznerovi, Alfrédce a Mariance, kteří Barnabáše během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Barnabáše z doby jeho pobytu u nás najdete zde, fotky Neda zde, fotky z nového domova najdete v albu Barnabáše.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sebastián 02

11. 1. 2013

sebastian02-02.jpg Bílošedého Sebastiána srazilo auto a městská policie ho donesla do útulku u ZOO, odkud zavolali nám. Byl tam asi 4 dny. Po zranění na jednu nohu trochu kulhá, jinak je v pořádku. Je dost dominantní, měl by být jedináček někde, kde by byl středem pozornosti. 11.1.2013 -Sebastián byl jako jedináček umístěn do domku se zahrádkou do Rohatce.

Děkujeme Haně Karasové, Tomášovi Michalcovi & kočce Mie, kteří Sebastiána během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Sebastiána zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Jim 02 a Klárka 02 (nyní Albert a Josefína)

31. 12. 2012

fotografie0017.jpgKlárku a Jima jsme přijaly 28.12.2012 spolu s dvěma sourozenci od paní z Moravské Nové Vsi, která v listopadu našla na své zahradě v kůlně 5 opuštěných koťat. Pro jedno domov našli, ale další čtyři se jim umístit nedařilo. 31.12.2012 - Klárka a Jim byli společně umístěni do bytu do Velkých Bílovic.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Kevin(02)

29. 12. 2012

kevin02.jpgČerného Kevina našel pán z Brandlovky, když byl s rodinou na chalupě v Kelčanech. Potuloval se tam sám a dva dny bezradně bloudil. Nakonec si ho vzali starší manželé, ale jelikož z důvodu nemoci si jej nemohli nechat, kontaktovala nás paní a skončil u nás. Kevin je moc hodný, neustále něco zkoumá a pozoruje. Jakmile však vejdu do kuchyně, je z něj rázem velký loudil. Pořád chodí jak ocásek za mnou a mňouká a vyžaduje pozornost a dobrůtku... 29.12.2012 byl umístěn ke kocourovi do Brna do bytu. Zprávy z jeho nového domova si můžete přečíst zde.

Děkujeme Lindě Šildové & Drobkovi, kteří Kevina během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kate

27. 12. 2012

kate01.jpg Bílomouratou Kate našel 8.8.2012 asi 9letý chlapeček u kasáren, kde se každý měsíc koná chovatelská burza (a kde pravidelně nacházíme vyhozená koťata, která se na burze neudala). Nesl ji domů a my jsme zrovna jely kolem. Řekl nám, že ji našel a nese ji domů, aby jí dal najíst a napít. Daly jsme mu vizitku a řekly mu, aby ji dal mamince, že Kate vezmeme k nám a kdyby ji chtěli, ať se ozvou. Neozvali. U nás je Kate velká kamarádka s Williamem (proto ta jména - Kate a William - opravdu se milují. 27.12.2012 byla umístěna do bytu do Prahy ke kocourovi Charliemu.

Děkujeme Haně Karasové, Tomášovi Michalcovi & kočce Mie, kteří Kate během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky Kate z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Můryna

24. 12. 2012

murina01.jpgMůryna se původně jmenovala Micinka, ale jelikož byla ze začátku zlá na ostatní koťata, začala jsem jí říkat Černá Můra, což postupem času, jak si začala na ostatní zvykat, přešlo do Murysáka a Můryny. Můrynu k nám dala její majitelka na hlídání 7.9.2012 s tím, že má špatnou životní situaci, musí se přestěhovat a dokud nenajde nové bydlení, nemůže se o Můrynu starat. Z Můryny se vyklubala neskutečně umazlená a upovídaná kočička, která má na všechno odpověď. 24.12.2012 byla umístěna jako jedináček do Hodonína do bytu.

Děkujeme Adéle Procházkové & chlupáčům Amis, Dori a Mie, kteří Můrynu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Adámek(02)

23. 12. 2012

adamek02-02.jpg Zrzečka Adámka jsme spolu se sestřičkami Lotkou a Luisou dovezly 29.5.2012 od lidí z Bojkovic, kterým se namnožily kočky a oni neměli tolik peněz, aby je všechny mohli uživit. To, že majitelé neměli peníze, bylo vidět i na kočkách - všechna tři koťata byla velmi hladová. Kromě nich mají ještě tři 3týdenní koťata, ty taky přijmeme a kočku jim po kastraci vrátíme.  23.12.2012 byl Adámek umístěn jako jedináček do Boskovic do bytu.

Děkujeme Aleně Čechové a Petrovi Ledvinovi, kteří Adámka během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

Fotky z jeho pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Bubu

14. 12. 2012

bubu01.jpgBubu jsme spolu s dalšími třemi koťaty - jeho sourozenci - přijaly od sociálně slabé rodiny, na niž nás upozornila jejich sousedka. Koťata byla plná blech, kočka také, všechny jsme zbavily parazitů, kočku vrátily vykastrovanou zpět. Bubu je mazlivé kotě, živé, temperamentní. 14.12.2012 byla umístěna do Bílovic do bytu.

Děkujeme Linda Šildová & Drobek, kteří Bubu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Čita(02)

14. 12. 2012

cita02-01.jpg Čitu jsme spolu s dalšími třemi koťaty - jejími sourozenci - přijaly od sociálně slabé rodiny, na niž nás upozornila jejich sousedka. Koťata byla plná blech, kočka také, všechny jsme zbavily parazitů, kočku vrátily vykastrovanou zpět. Čita je mazlivé kotě, živé, temperamentní. 14.12.2012 byla umístěna ke kocourkovi do bytu do Brna.

Děkujeme Alijevovi Vjačeslavovi & kocourovi Kuzovi s kočce Líze, kteří Čitu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sansa

8. 12. 2012

sansa01.jpg Sansu s její sestrou Ariou jsme odchytli na zarostlé zahradě pokryté odpadky u paní, která kočky nekastrovala a momentálně se nedokáže postarat ani sama o sebe. Byla přijatá ve velmi zuboženém stavu, silně podvyživená (vážila 900g) a zablešená. Byla plachá, ale ve společnosti ostatních koček se okamžitě osmělila. Ke všem kočkám je velmi přátelská a hravá. Ráda se mazlí, ale občas se ještě lekne lidské ruky. 8.12.2012 byla umístěna do domku se zahrádkou v Rohatci. 

Děkujeme MUDr. Daně Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, kteří Sansu během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Milánek

7. 12. 2012

milanek02.jpg Milánka jsme odchytli jako jednoho ze šesti koťat, o které se nikdo nechtěl starat. Spolu se svými sourozenci se toulali po vesnici a sháněli si potravu. Byl přijat vyhladovělý, měl nemocné oči a svrab. Zpočátku byl vystrašený, ale ihned se vrhl k jídlu. Snažil se dospat veškerou únavu. Osmělil se poté, co jsme odchytli i jeho maminku, kterou si prvních pár dnů pečlivě hlídal. Začal si hrát se svými sourozenci a rád spí v jejich blízkosti. Už mu nevadí se nechat nosit a hned začne vrnět. Pokud je sám, začne být vystrašený. 7.12.2012 byl umístěn do Rakvic do domku se zahrádkou k rodině s dětmi a pejskem.

Děkujeme  Alijevovi Vjačeslavovi & kocourovi Kuzovi s kočkou Lízou, kteří Milánka během doby jeho pobytu u nás podporovali formou  adopce na dálku,

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Martin (nyní Toby)

6. 12. 2012

martin04.jpg Bílozrzavý kocour Martin se narodil kočce v chatové osadě Lučina. Kočka tam nechala koťata a pak už se neobjevila. Koťat bylo původně pět, jedno se ztratilo, čtyři koťata přivezla paní, která má od nás Chulia, k nám. 6.12.2012 byl umístěn ke kocourovi do bytu do Brna.

Fotky Martina z doby jeho pobytu u nás najdete zde.

Z nového domova máme tyto zprávy:

11.12.2012:
Dobry den, kocurika sme nakoniec pomenovali Toby, uz na meno obcas reaguje..:-)), inak si s nasim Dastickom od druheho dna rozumeju, hraju sa spolu a dokonca ho Dasty pusti na svoje oblubene miesto. Inak je velmi mlsny a vzdy ma zjedenu tu isti porciu ,ako nas 9 kg kocur, ako prvy a potom este vyjeda misku Dastyho. Dnes sme ho navakcinovali. V prilohe Vam zasielam par fotiek. Majte sa dobre..

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Aimee Mullins (nyní Apolenka)

6. 12. 2012

img_0639.jpg Aimee pochází z Prušánek, kde se přibelhala se šrámem od drátu na krku a hlavě a ucvaknutou přední packou k domu jedné paní. Přijaly jsme ji v pondělí večer a hned jsme s ní jely na veterinu, kde jí byla packa amputována. Na jedno oko je slepá, asi po prodělané nemoci. Hubená je jak lunt a hladová byla jak vlk, druhý den po operaci spořádala dvě misky konzervy a ještě se vrhla na granule... Po operaci už je fit, hopká po třech a její hendikep jí nijak nevadí. Ostatní kočky však velmi nesnášela, a tak nám celé dny v útulku plakala. 6.12.2012 byla umístěna jako jedináček do Hodonína do bytu.

Fotky Aimee z doby jejího pobytu u nás najdete zde.

Děkujeme Janě Bartuškové a Michalovi Adamopulosovi, kteří Aimee během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »