Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši v novém domově

Příspěvky

Sally

3. 4. 2014

selly-300.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Sally je drobnější mourovatá kočička, která žila v domku se zahradou v Brankovicích, bohužel majitelka zemřela a Sally se dostala k nám. Je to milá a přítulná kočička, která by si určitě zvykla i v bytě. 3.4.2014 byla Sally umístěna do Brna, do bytu jako jedináček.

Další fotky zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Penelopa

22. 3. 2014

 

penelopa-str.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2012

Peny zřejmě její majitel vyhodil na okraj Hodonína do zahrádek. Když jsme na Peny byly upozorněny, měla dvě koťátka. Jedno kotě se podařilo ochočit a už má domov, druhé tam zatím kvůli plachosti zůstává a je krmeno. Po čase se ochočila i Peny. Vzaly jsme ji do depozita a hledáme po ni domov. Peny je hodná kočička, které moc ráda jí. Z počátku malinko opatrná, ale když se rozkouká, je z ní mazlivka. Jiné kočky jí nevadí.  22.3.2014 byla Penelopa umístěna do Čermné ve Slezku, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Fotky Peny najdete zde.


Děkujeme paní Janě Srbové, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Klaudie

21. 3. 2014

img_2021-pred.jpg

5.3.2014
Klaudie
je náš nový přírůstek. Tato čtrnáctiměsíční mainka byla zachráněna z množírny.
Klaudinka má genetickou vadu očních víček. Má je velmi velké a vadí jí při dívání, oko je drážděné a má zánět spojivek. Kolem očí už nemá ani srst. Na svět už skoro nekouká…..
Dnes jsme byly na oční klinice v Brně a na pondělí jsme objednaní na plastiku víček. Tato operace bude stát cca 2 500 Kč, dnešní vyšetření a kapky do očí stály 460 Kč. Náklady na naftu dosáhnou cca 1 000 Kč. Potom se Klaudie vykastruje, ostříhají se jí dredy na břichu a v podpaží, pak bude teprve dána do nabídky k adopci. 21.3.2014 byla Klaudie umístěna do Kostic, do domku ke dvěma kočkám a pejskovi. S novou majitelkou budeme i nadále v kontaktu a až si Klaudie zvykne a zesílí, půjde na kastraci a čištění zubů.


Fotky Klaudie z jejího pobytu u nás a z nového domova zde.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Sára (07)

21. 3. 2014

008-str.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2009

Sáru našli uvízlou, opuštěnou a naříkající jako úplně maličké koťátko ve studní skruži. Sára žila doposud pouze v bytě, ale určitě by si zvykla i na domek se zahrádkou. Strašně ráda pozoruje svět z balkonu. Z domova, kde byla doposud musela odejít z důvodu, že v rodině je malé dítě a bude další a Sára má ráda svůj klid, společnost úplně malých dětí nevyhledává, je z nich nervózní a stresovaná, potřebuje klid. Hodila by se tak ke starším dětem nebo lidem, kteří ji dopřejí klid a nechají ji, aby se sama přišla pomazlit. K jiným kočičkám je nekonfliktní. Je velice čistotná a skromná.
21.3.2014 byla Sára umístěna do Milotic, do domku se zahrádkou k šesti kočičkám.

Fotky Sáry najdete zde.

Děkujeme paní Nadě Slavíkové, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Riana

16. 3. 2014

riana.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Tato krasná kočka se pohybovala na sídlišti u hospody. Je velice mazlivá a kontaktní, miluje lidi. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku. 16.3.2014 byla Riana umístěna do Brna, do domku ke kocourkovi a psovi.

Další fotky zde.

Děkujeme paní Jitce Nešporové, fence Bobince, kocouru Johnovi a kočkám Míně, Julče a Míše, že ji po dobu jejího pobytu nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Lojzík(03) a Romeo

16. 3. 2014

lojzik03-04.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2012

Lojzíka jsme přijaly v pátek 16.11.2012 poté, co nám zavolala paní, že Lojzík jí leze do obchodu a nemůže se ho zbavit. Zrovna byli v obchodě dva "převelice ochotní" pánové v montérkách, kteří paní řekli, že ji Lojzíka zbaví, vzali ho a z výšky ho nakopli tak, že přeletěl přes celé parkoviště. Lojzík je naprosto bezproblémový, flegmatický kocourek - prostě typický Lojza, takový malý statný cvalíček, který se hned skamarádil s Viktorkem a parádně si spolu vyhrají. Jinak je nenápadný, nenáročný, oblíbil si jeden z pelíšků, který si zabral a většinu dne tráví buď v něm nebo v posteli, hraním s Viktorkem nebo sledováním okolí. Na psa reaguje taky dobře, vůbec se nebojí, neřeší ho.  Lojzík byl 16.3.2014 umístěn spolu s Romeem do Míškovic u Holešova, do bytu.

Fotky Lojzíka z pobytu u nás najdete zde.

Děkujeme Alijevu Vjačeslavovi & kocourovi Kuzovi s kočce Líze, že ho po dobu jeho pobytu u nás podporoval formou adopce na dálku. Děkujeme!

 

romeo08.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2012

V neděli 18.11.2012 ráno nám volal pán, že má doma asi půlroční kočičku, ale jelikož bydlí s manželkou, dětmi a psem u rodičů v panelákovém bytě, rodiče kočičku nemají rádi a nechovají se k ní hezky, musí ji dát pryč. Zkoušel ji sebou brát do práce (je řidič kamionu), ale kočička z auta utíkala a zbavit se jí nějakým šeredným způsobem pro něj nepřicházelo v úvahu, tak se obrátil s prosbou o pomoc na nás. Když nám kočku předával, říkal, že se jmenuje Micinka. Micinka byla neskutečně zablešená, plná krvavých stroupků, se silným svrabem v uších a žlutými špinavými fleky kolem oušek způsobených špatnou léčbou, tak jsme rovnou zajely k veterinářce, kde jsme při jejím bližším prohlédnutí zjistily, že milá Micinka je vlastně kocourek a pojmenovaly jsme ho Romeo Romeo byl 16.3.2014 umístěn společně s Lojzíkem do Míškovic u Holešova, do bytu.


Fotky Romea z pobytu u nás a společné fotky obou z nového domova najdete zde.

Děkujeme adoptivní rodině, kterou byli Šumberovi & kočka Čiča, kocouři Leon a Ondrášek a pejsek Gerry, že ho po dobu jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 6

Anuška 02

14. 3. 2014

dsc_0262.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Anuška  byla nalezena se svou sestřičkou Evelínou v zahrádkářské kolonii, paní, která se tam stará o kočky nám zavolala, protože holky byly nemocné.Anuška je milá hravá kočička. 14.3.2014 byla Anuška umístěna do Vsetína, do bytu ke kočce.

Další fotky Anušky zde.

Děkujeme adoptivní rodině, která Anušku během jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Felix 03 a Rozárka (Fousek)

13. 3. 2014

felix-nabidka-mrnava.jpgKocour, kastrovaný, nar. 3/2011

3.8.2013 - Kocour Felix má 9 nej.. nejodvážnější, nestatečnější, nejvytrvalejší, nejtrpělivější, nejmilejší, nejmazlivější, nejodhodlanější, nejhravější a nejzvědavější. To je on " KRÁL ".. Hledá nový domov, kde by bylo jeho království plné lásky a člověka, který by mu dal vše co potřebuje. Musí jít sám a proto hlaste se všichni a klidně posílejte své nabídky, my rádcové mu s tím rádi pomůžeme. :-) Celý Felixův příběh čtěte níže.

21.10.2013 byl Felix umístěn do Hodonína, ke kocourovi, k paní doktorce, která ho zraněného našla a volala nás. Zprávu o jeho umístění zveřejňujeme až po 10 dnech, protože jsme čekali, jak se snese s domácím kocourkem - u nás Felix kočky nesnášel. 

Fotky Felixe z jeho pobytu u nás, z nového domova a společného domova s Winnie (Rozárkou) najdete
zde.

Děkujeme Romanovi a Haně Palovým & kočičkám Sisince, Čokince a Adince, kteří Felixe během jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

rozarka.jpegKočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Fousek je jedno z koťat nechtěného chovu v bytě na sídlišti v Hodoníně, tzv. Zrzounovy jedenáctky.
Fousek  je klidnější povahy, trochu ještě plachý, hravý, ale mazlí se rád. Ze začátku si hraje na schovávanou, každý den jiný úkryt, aby ho nikdo nenašel, ale když si zvykne dokonce usíná v posteli. Jeho nejoblíbenější místo, kde má klid je pod dekou. Nedokáže být sám, nejlépe mu bude s  nějakou kočičkou nebo vzít sebou sourozence. Ukázalo se, že Fousek je kočička, dostala jméno Rozárka. 13.3.2014 byla Rozárka umístěna v Hodoníně, do domku se zahrádkou ke dvěma kocourům (k Felixovi) a pejskovi.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 17

Tom(04)

11. 3. 2014

tom04-01.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2011

Černobílý Tom zůstal spolu se dvěma dalšími kočkami v nájemním bytě úplně samy, když je jejich majitelé opustili. Až po 4 dnech je tam našel pronajímatel. S majitelkou koček se mu nepodařilo spojit (nám také ne), její přítel řekl, ať si s nimi dělá co chce. Majitel bytu nás kontaktoval a kočky přivezl. Tom je moc milý, kontaktní, hravý a upovídaný kocour. Je vhodný jako rozmazlovaný jedináček do bytu nebo do domku se zahrádkou. Tom byl už jednou umístěn, ale nakonec po více jak 3 měsících byl vrácen, protože ho nepřijaly domácí kočky. 11.3.2014 byl umístěn v Hodoníně, do bytu jako jedináček.

Fotky Toma najdete zde.
Zprávy z nového domova najdete zde.

 

Děkujeme Nadě Slavíkové & kočkám Roxy a Angie, které Toma během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Artemis - Missy

10. 3. 2014

pc210037.jpgKočka, nar. 8.6.2013

 

Missy je drobná kočička. Jedním z koťat ,které se našli pohozené po burze zvířat,
Kočička je nejmenší a moc mazlivá. Ráda si hraje a pokouší své sourozence. Miluje blízkost člověka. nejradši odpočívá v peřinách kde se schoulí do klubíčka a odpočívá. Do nového domova by mohla jít s  jedním ze svých sourozenců nebo podobně starým kotětem. 10.3.2014 byla Artemis umístěna do Brna, do domku ke třem pejskům.

Fotky Artemis z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Gretka

10. 3. 2014

gretka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2012

Gretka, tato malá kočička se k nám dostala od lidí, kteří o ni neměli zájem, přesto, že se narodila jejich kočce. Dávali jí jen zbytky jídla, do domu ji nepustili. Je to moc milounká mazlivka, druhé kočky moc nemusí.
10.3.2014 - Gretka byla umístěna do Brna, do bytu k pejskovi.

 

Děkujeme Janě Srbové, která Gretku během jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

Fotky Gretky z jejího pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Ziva

9. 3. 2014

ziva-str.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 5/2013

 

Zivu vysadila paní na silnici v uzavřené krabici a odjela. Za ní jel pán a nedalo mu to tak zastavil a krabici otevřel a našel v ní 3 malá koťata. Vzal je k sobě a pak nás vyhledal, jedno kotě umístil a další dvě se dostala k nám. Ziva má trochu delší srst a je to veliký mazel.  9.3.2014 byla Ziva umístěna do Nového Města na Moravě, do domku k jedné kočičce.

 

Fotky Zivy najdete zde.

Děkujeme Darině Boukalové, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Demi(02)

8. 3. 2014

dsc_0208.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 7/2012

Mourečku Demi našla paní v 9/2012 u silnice, kde se krčila celá vystrašená. Je to hodná, milá, kontaktní kočka, vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.
8.3.2014 byla Demi umístěna do Prahy, do domku jako jedináček.

Fotky Demi najdete zde. Krátký fotopříběh zde

Děkujeme paní Adéle Blahové, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova zde.

 


 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Mášenka (03)

6. 3. 2014

masa350.jpeg

Kočka, kastrovaná, nar. 10/2011

Mášenka je maminka 5 koťátek, které jsme spolu s ní přijali 21.4.2013 v den porodu. Volal nám pán z ubytovny v Kyjově, že kočka kterou tam krmí za ním přišla a začala rodit. Jedno koťátko bylo slabé, do večera zemřelo a ostatní už jsou všechna pryč až na Rockyho, který je taktéž v nabídce. Mášenka si zkusila hodně jelikož jí dali zabrat koťátka a pak byla dlouho nemocná. Teď už je v pořádku a užívá si pohody u nás v depozitu. Je to strašně hodná kočička, která se opět stará o všechna příchozí koťátka. 6.3.2014 byla Mášenka umístěna do domku se zahrádkou do Sudoměřic. 

Fotky Mášenky z jejího pobytu u nás a z nového domova  zde.

Mášenka byla po dobu pobytu u nás adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Darina Boukalová. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 7

Linda (03)

5. 3. 2014

linda-stranky.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2013

Linda je bílá kočička s černými znaky na hlavičce a má černý ocásek. V lese na Rudníku ji paní 3 týdny krmila, pak ji odvezla k nám. Linda je moc milá, hodná a mazlivá kočička. Ač sama ještě kotě, ujala se těch nejmenších koťátek u nás a pečovala o ně jako o vlastní. 5.3.2014 byla umístěna do Brna, do domku se zahrádkou ke kocourkovi.

kujeme MUDr. Gabriele Chudárkové, že ji po dobu jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

Fotky Lindy z pobytu u nás a z nového domova  zde.

Zprávy z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Spajdr

5. 3. 2014

spajdr-stranky.jpgKocour, nar. 8/2013

Spajdr byl nalezen u rybníka v části Hodonína zvané Nesyt. Spajdr je kotě velice živé, hravé, ale zároveň milé a mazlivé, které nastavuje bříško k drbání.:-) Je vhodný jako společník ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou.
5.3.2014 byl umístěn do Brna, do bytu ke kocourkovi.

Fotky Spajdra najdete zde.

Děkujeme Darje Čablové, že ho po dobu jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova najdete zde.
 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Sněhurka

3. 3. 2014

snehurka.jpgKočka, nar. 9/2013

Sněhurku jsme spolu s dalšími 3 koťaty odchytly v areálu MŠ ve Skalici. Podle učitelek se tam kočky množily už přes 10 let a koťata vždy přes zimu umřela. Na dotaz, proč už je dávno nedaly vykastrovat, nám bylo řečeno, že to přece není v jejich popisu práce. Místo toho učí děti, že kočky jsou fuj, jsou nemocné a ať na ně nešahají. Koťata byli opravdu ve velmi špatném a zanedbaném stavu. Všichni trpěli na herpes virus a přes neskutečně zahnisané oči už skoro ani neviděli. Sněhurka je z koťátek nejmenší a byla z nich také nejvíce plachá, Postupem času začala lidem opět věřit a je z ní úžasně mazlivá kočička, která se ráda se chová, vrní jako malý traktor a v noci leží u hlavy a pořád se otírá a mazlí. 2.3.2014 byla Sněhurka umístěna do bytu do Ostravy ke dvěma kočkám.
 
Fotky Sněhurky najdete zde.
 

Děkujeme Markétě Tranové, že Sněhurku po dobu jejího pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 10

Benjamin (02)

2. 3. 2014

 

dsc_0154.jpg

Kocour, kastrovaný, nar. 8/2011

 

Benjamin je kocourek, který si zažil nejedno dobrodružství a ne zrovna záviděnihodné. Letos v květnu jsme dali na stránky, že kocourek se ztratil paní, která ho vezla na veterinu. Jenže ten se u parku zaběhl a ztratil. Měl původně skončit po kastraci a vyléčení u nás. 
O jeho hledání si můžete přečíst zde.
Jeho život venku však skončil velkým zraněním, utrženou nožkou. Zjistili jsme, že tak chodil no spíše pajdal týden a muselo ho to moc bolet. Jeho zranění bylo opravdu vážné, po operaci, kdy mu byla amputována nožka se u nás léčil. Teď už je v pořádku a velký mazel a jedlík. Jde vidět, že je velký bojovník. Do  nového domova se moc těší.
  2.3.2014 byl Benjamin umístěn do Březiny, do domku se zahrádkou ke čtyřem kočkám.

Fotky Benjamina z pobytu u nás a z nového domova zde.

Děkujeme MUDr. Daniele Vitouškové & kočkám Jonášce, Danovi a Amince, že ho po dobu jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

Mery 04, Puntík a Johánek

2. 3. 2014

mery-na-stranky.jpg puntik06.jpg johanek03.jpg
O Mery, Puntíkovi a Johánkovi a zprávy z jejich domova si přečtěte zde.

Fotky Puntíka najdete zde.
Další fotky Johánka zde.


Děkujeme paní Darji Čablové, že Puntíka po dobu jeho pobytu u nás podporovala.

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám 
Išince a Žanetce, které Johánka během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 9

Barunka 03

1. 3. 2014

barunka03-01.jpgMourečku Barunku odchytla 18.7.2012 v Dubňanech slečna do sklopce při odchytu plachých venkovních koček. Barunka byla ochočená, tak jsme ji nechaly u nás s tím, že pro ni najdeme nový domov. Byla již jednou umístěna, po 3 týdnech ji však její noví majitelé z rodinných důvodů vrátili. 28.2.2014 byla Barunka umístěna do domku ke kocourkovi do Rimic na Kroměřížsku.

Fotky Barunky najdete zde.

Děkujeme Jitce Nešporové & Míně, Elišce, Julči a Johnovi, že Barunku po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Píšťalka (nyní Leontýnka)

28. 2. 2014

img_0681-str.jpgKočka, nar. 8/2013

Tato krasavice se toulala po sídlišti v Hodoníně, nalezla ji paní co má od nás kočku. Píšťalka je milá kočička, ale jako pravá dáma má i své móresy. Ráda si hraje s ostatními, ona může všechno, ale jak se jí dělá něco co se jí nelíbí, piští. :-) Jinak je milá, hravá, mazlivá. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 28.2.2014 byla Píšťalka umístěna do Spytihněvy, do domu.

Fotky Píšťalky(Leontýnky) z pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

Zprávy z nového domova zde


 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Jůlinka (05) a Lvíček - Amonek

26. 2. 2014

julinkaaa.jpglvicek.jpgJůlinka(nar.10/2011) je krásná kočička, která byla přijata do depozita z velmi špatných podmínek v psím útulku, kde byla zavřená v kleci. Jůlinku si díky své mazlivé a vstřícné povaze hned všichni zamilovali a zůstala v depozitu jako trvalý obyvatel. Bohužel časem se úkázalo, že Jůlinku velký počet koček kolem sebe hodně stresuje. Každé nově příchozí nalezené kotě zvládá velmi špatně, a proto jí hledáme nový domov. Jůlinka je hravá, přátelská a velmi kontaktní kočička. Hledá domov se zahrádkou, kde bude miláčkem rodiny. Jůlince nevadí pejsci ani kočky venku, ideálně aby šla jako jedináček, nebo k jedné kočce. 23.11.2013  na 1.umísťovací výstavě v Brně našla svůj nový domov a byl  umístěna  do domku ke dvěma kočičkám  v Brně - Starém Lískovci. 
Lvíček (nar.6/2013) a Lucinka se začali spolu potulovat na zahradě u jednoho našeho depozita, kam je někdo záměrně vyhodil. Oba byli velmi plaší a jen sem tam je někdo zahlédl. Byli značně podvyživení a vyděšení z cizího prostředí. Do zahrad jsme jim chystali misky s jídlem a postupně nám začali důvěřovat. 
Lvíček si opět našel cestu k lidem a je vhodný k adopci. Má krásnou kresbu a je velmi mazlivý. Většinu času pobývá uvnitř, spí na sedačce, hledá něco k snědku, nebo se otírá o ostatní kočičky. Má velmi dobrou povahu, s ostatními zvířaty vychází skvěle. V depozitu je zvyklý i na dva psy. Rád se nechává nosit a opře si hlavičku člověku o rameno. Lvíček připomíná krásného hebkého plyšáčka. Hledá domov se zahrádkou, kam by občas mohl vykouknout ven a vyhřívat se na sluníčku. Není vhodný jako jedináček. Pokud chcete jednoho kocourka, prosím upřednostněte ty, kteří chtějí být v novém domově sami a v útulku se trápí. 26.2.2014 byl Lvíček umístěn k Jůlince. Nyní se jmenuje Amonek.

Fotky Lvíčka najdete zde.


Další fotky Jůlinky zde

Děkujeme Andree Kudláčové & kočičkám Mishe a Julče a kocourkovi Diamondovi, že Lvíčka po dobu jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku.  Moc děkujeme!

Děkujeme Lence, Lukášovi a kočičím kamarádům z Prahy, že ji po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Zprávy z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Puf

24. 2. 2014

dsc_0175.jpg

Kocour, nar. 25.4. 2013

Černý kocourek byl nalezen se svou maminkou u obchodu na rampě za sloupem, kde je našly prodavačky, jedno kotě do rána zemřelo a zbyly tam koťata dvě, ještě černobílý Muf. Vzaly jsme je k nám a jsou z nich krásní a hraví mazlíci. 24.2.2014 byl Puf umístněn do Liberce, do domku ke kočce a dvěma pejskům.

Děkujeme Janě a Tondovi Zapletalovým & kocourkům Flíčkovi a Mourinkovi a kočičce Míše, že Pufa po dobu jeho pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

Fotky Pufa z pobytu u nás i z nového domova najdete zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 3

Jane

21. 2. 2014

jane-stranky.jpgKočka, nar. 6/2013

Jane
byla spolu se sourozenci Mary a Poseidonem nalezena u rybníka v části Hodonína zvané Nesyt. Jane je stejně jako její sourozenci velice živé, hravé, ale zároveň milé a mazlivé kotě, které nastavuje bříško k drbání.:-) Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 21.2.2014 byla Jane umístěna do Brna, do bytu, ke kocourkovi.

Fotky Jane najdete zde.

 

Zprávy z nového domova zde.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Vada 03

13. 2. 2014

vada.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2010

Mourečka Vada se potulovala delší dobu v Lužicích mezi domy. Nikdo se jí tam nechtěl ujmout, až ji donesla dcera naší kolegyně k nám. Vada měla zánět dělohy, z kterého už jí tekl hnis. U nás se projevila jako vzorná pečovatelka o koťata, která vyloženě miluje. Do nového domova může jít s kotětem nebo ke kotěti, ale i sama. Je velmi přátelská, hodná, mazlivá. 13.2.2014 byla Vada umístěna do bytu jako jedináček, do Uherského Hradiště.

Fotky Vady z jejího pobytu u nás z nového domova najdete zde.

Děkujeme Matýskovi, Aleši a Petře a také kočičkám Žofce, Míně a Bobině, že Vadu po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!   

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 5

Janinka

12. 2. 2014

janinka.jpgKočka, nar. 8/2013

Tato krásná kočička byla nalezena na silnici z Rohatce do Hodonína. Bylo to ráno, venku pršelo a Janinka se motala po silnici, kdyby paní nezastavila, tak by ji určitě zajelo auto. Janinka je úžasně kontaktní, mazlivá a chytrá kočička. Ven by neměla chodit, protože je moc důvěřivá a mohlo by se jí něco stát. 12.2.2014 byla Janinka umístěna do Malenovic u Zlína ke dvěma kočkám, do domku.

Fotky Janinky z pobytu u nás a z nového domova najdete zde.

Děkujeme Lence, Lukášovi a kočičím kamarádům z Prahy, že Janinku po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!    

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 4

Editka 02 a Radeček

10. 2. 2014

img_0605-mal.jpgimg_1537-str.jpg

Oba narozeni 8/2013

Bílou Editku našel pán v lese, když šel na dříví. Byla hubená, uši zabetonované svrabem, ale zdravá. K lidem je moc milá a mazlivá k jiným kočkám přátelská a pěkná divoška.
Radeček byl nalezen u lékárny na sídlišti v Hodoníně. Je to velice temperamentní, milý a umazlený kocourek. S Editkou se velmi spřátelili - můžete vidět v jejich fotogalerii.
10.2.2014 byli společně umístěni do Zarazic, do domku.

Fotky Editky najdete zde.
Fotky Radečka z jeho pobytu u nás a ze společného nového domova s Editkou
zde.

Děkujeme Petrovi Pješčakovi & kočičkám Amince a Matýskovi, kteří Editku během jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 1

Sára 06

7. 2. 2014

dsc_0350.jpg

Kočka, nar. 6 /2013

Sára byla se svými sourozenci nalezena  na okraji Hodonína, vyplašeně tam pobíhala. Našla je paní, které jsme kdysi pomohly s kastracemi koček, tak nás přivolala. Sára je milá hodná kočička, která potřebuje lásku a péči. Je vhodná jako společnice, do bytu nebo do domku se zahrádkou.  7.2.2014 byla Sára umístěna ke kocourkovi, do bytu, do Brna.

Další fotky Sáry zde

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám Išince a Žanetce, které Sáru během jejího pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 0

Kimy

27. 1. 2014

  zzl3p10dhzrgquoawszcsf61qcxhoa_dcy2_yefehk1_dqecir05l-sbrh3wj7qpzbpgnts.jpgKočka, nar. 8/2013

Kimy je mourovatá kočička s delší srstí. Našla ji paní v Hodoníně  na sídlišti, byla hodně vyhublá. Nyní je kočička už  plná síly. Je moc milá, mazlivá a nebojácná. Je vhodná do bytu či domku se zahradou. 27.1.2014 byla umístěna do Žeravic do domku.

Fotky Kimy z pobytu u nás a nového domova najdete zde

 Zprávy z nového domova zde

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 2

Monička

25. 1. 2014

monicka.jpg

Kočka, kastrovaná, nar. 10/2011

Letošní rok je ve znamení amputací. Po třech klucích (Zachariáš, Felix a Benjamin) jsme tentokrát museli provést amputaci holčičce.
Monička se k nám dostala od naší krmičky. Monička začala chodit na jídlo a paní si všimla, že má špatnou nožku, tlapku, která jí visí na kůži a na nožku nedošlápne. Měla prý i koťátka, ale nepřežila. Postupem času, si na sebe s paní zvykly, tak jsme ji vzaly první na kastraci a po pár týdnech, jsme nožku nechaly amputovat. Musím říct, že Monička jen přede, na žádnou kočku nikdy nezasyčela, je to velice rozkošná, výjimečná a vděčná kočka. Má tak nádherně zelené oči. Ten, kdo si ji vezme, nebude litovat. Je prostě zlatá. 25.1.2014 byla Monička umístěna do Brna, do domku ke kočičce.

Fotky Moničky z jejího pobytu u nás a z nového domova zde.

Děkujeme Lence, Lukášovi a kočičím kamarádům z Prahy, že Moničku po dobu jejího pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Naši v novém domově | Komentářů: 8

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54

následující »